Skärholmen,

hejsanhejsan!
Idag har jag och mamma varit i skärholmen, det var trevligt ;) jag köpte en tunika, ett par leggins och en tjock tröja. Jag är jätte nöjd med de sakerna och ska ha tunikan imorn på hundutställningen :D Det blev inget pluggande igår så jag ska vara lite duktig och göra det nu och se om jag få in nåt i huvudet..
Sen ska jag väl bara vara hemma.

vi får se om vi hörs ikväll pussar så länge<3

mini blogg,

Hejj, Idag har jag typ inte gjort nånting, eller jo jag cyklade med alla hundarna i regnet :P sen har jag varit på granngården med mamma och pappa ;) nu ska jag försöka plugga men vi får väl se hur det går jag har NO prov på måndag sen har jag musikal vecka nästa vecka oxå. Jag hoppas att maten snart är klar för jag är vrål hungrig..
Nej men nu ska jag ta och äta för mamma ropade nyss.
Vi hörs när vi hörs, puss<3

Musikal Vecka.

Hej.
Idag när jag vaknade var jag super trött och hade ingen lust alls att gå upp, men jag var tvungen. Hela denhär veckan är det musikal vecka. I skolan gör vi en musikal och jag är med där och dansar det är faktiskt ganska kul men kan ibland bli jobbigt. Idag var första dagenb vi satte ihop alla danser med teatern, musiken och kören . Det gick bra men det är en dans som är lite pinsam :P men det ska gå bra. Vi är 6st i dans gruppen och vi har tre danser plus sista dansen som nästan alla gör men den har vi ingen början till ens men vi kommer säkert på nåt det ska inte vara så avancerat. Nu ska jag fixa lite på mitt rum som är ganska stökigt sen aranäs. Sen ska jag klippa mig och färga håret :D jag kanske bloggar ikväll och talar om hur mitt hår blev.
Vi hörs, pusspuss<3

Äntligen Hemma!

Hejsvejs, Nu har jag kommit hem från Göteborg och det var jätte kul där det var lite jobbigt att gå upp så didigt bara. Våran första match på lördagen vann vi men de två andra matcherna förlorade vi. På söndagen var vår första match klockan åtta så vi var tvugna att gå upp klockan sex! det var väldigt jobbigt. Men den matchen förlorade vi oxå med 7-17 Men det var en bra match. Jag fick spela på en svårare possion den heter nia och då är man med i spelet mer än när man spelar kant. Innan sista matchen frågade min tränare vad jag skulle säga om han sa att jag spelar nia, jag svarade att "jag spelar kant"  då skrattade han och gick iväg sen fick jag spela nia och blev jätte glad. Det var toppen! Jag sköt några gånger även som nia men dom skotten gick utanför, fast det var jätte nära att jag gjorde mål :D Efter matcherna sa Håkan (min tränare) att om det hade blivit straff hade jag fått lagt den men jag sa att jag inte hade gjort det fast det var kul att höra då visste jag ju att han tycker jag är duktig. idag har det varit musikal övning hela dagen i skolan och jag är med och dansar. Det var inte så jätte roligt men det kommer bli det sen när vi övar på Vågen i nynäs. Nu ska jag dricka lite oboy och sitta lite här vid datan vi hörs imorn.
pusshejdå<3

Hejsan.

Hejhej igen. Nu var det jätte länge sen jag skrev men jag har gjort annat, som till exempel att åka till Gotland med konfirmationen det var jätte kul vi var där i fyra dagar och ena dagen badade jag och en kompis vi simmade faktiskt men sen när jag kom hem blev jag sjuk.. Menmen det har blivt bra nu fast jag är fortfarande jätte snorig ;) idag ska jag åka på handbollscup i göteborg och sitter här med Rosanna som sitter och snurrar på min nya rosa stol ;) hon och Carro ska åka med mig till tåget i ösmo som är abonerat. Ska bli jätte kul! jag ser verkligen fram emot det. Vi kommer hem på Söndag kväll. Det är tomt hemma utan pappa men han kommer snart hem och då ska jag konfirmera mig :D Har massor att berätta för honom! Idag gjorde jag spanska prov och SO läxförhör, det gick väl inte så bra på ngt av dom :P men det kommer nya chanser (hehe) Nu ska jag göra ngt roligt med Rosanna, jag ska blogga på Måndag (är för trött på söndag) så vi hörs då! pussar<3

RSS 2.0