Heej,

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag nu.. men jag ska försöka komma igång nu :)
Idag, har jag varit på besök på ett gymnasium. Det var jätte kul, vi fick inrofmation om vilka program man kunde gå och det var olika elever som var framme och berättade varför dom hare valt just den linjen. Sen delades vi in i grupper och fick två "ledare" som tog med oss på en liten tipsrunda. Dom min grupp gick med var jätte roliga, den ena heta Sonny och den andra kommer jag inte ïhåg vad han hete. Dom sa iallafall svaren på alla frågor men vi tyckte det var helt okej ;) Sen fick vi gå och äta lunch, det var pinsamt! alla stirrade på oss och det var tillochmed några som gick gymnasiet som kastade mat på några från min skola. Det var inte så frächt.. Sen tog vi en buss hem som gick 12.00. När vi kom tillbaka till skolan hade jag två lektioner till innan vi fick gå hem. När jag kom hem var jag med Amanda, vi hoppade studsmatta och typ åt kakor ;)  sen hade jag träning. Det gick ganska bra men jag blir så stressad när jag får bollen och det måste jag vänja bort mig från, men Martin hjälper mig så det funkar. Nu ska jag se om jag kan få lite matte gjort och sen ska jag väl gå och lägga mig.
Vi får se om jag kommer ihåg att skriva imorn, isåfall. Så hörs vi då!
pusspuss<3


A La Suede <3


"Diamant"<3


"Harry"<3


"Cherona"<3


Dario<3


Grey Cliff<3


Ridskolehästarna<3


Prince Charlie<3


"Kulan"<3


"Giggolo" <3


"Goggolo" & "Kulan"<33


"Fisken"<3


Milan<3


Hejsvejs!

Hej igen ;)
Nu har jag blivit lite brun, har faktiskt fått bikini-ränder! ;D hehe.
Efter att jag hade solat åkte jag och mamma till ösmo och handlade lite och sen åkte vi hem och åt middag, vi åt kött med potatisgrateng det var suuuuper gott! tack mamma haha :) Sen fixade jag det sista på studsmattan så nu är den uppe oxå! efter det följde jag med ut med hundarna,  vi tog en lååång promenad det var skönt att få komma ut lite :) Sen slog jag mig ner framför tvn i robbans rum och åt lite chips och nöt-krème.
Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder i den nya kategorin. Vi hörs imorn!
pusshej<3

Halloj,

hejhej, jag hann inte skriva igår så jag gör det nu ist.
Igår var sista dagen på praon, jag hade jätte kul de två veckorna. igår fick jag rida Tinka.det var jätte kul jag och Linnea fick rida med på Anna-Karins lektion. Det gick hyfsat bra för mig. Sen gick jag och Linnea och fixade i privatstallet åt Narco och Viola. Sen fick vi gå och äta lunch, jag åt pankakor eftersom att det var sista dagen ;) Sen gick jag och tog massa bilder på hästarna, (titta gärna på bilderna i kategorin bilder) Sen när klockan blev två tog vi in alla hästar. Både privat och ridskole hästar. När klockan senare blev tre fick vi gå hem. Jag ville inte gå hem har trivts jätte bra där och haft jätte kul dessa två veckor!
Idag har jag och mamma gått ut med hundarna och sen har vi legat och solat så nu ska jag gå ut till henne igen och bli lite brun. vi hörs senare.
puuuuuuuss<3

sovmorgon!

hejhej,
idag hade jag sovmorgon till klockan tio. Det var jätte skönt även om jag vaknade före klockan ringde. Idag har jag och Linnea jobbat skäla och med Åsa och med Jossan. Direkt när jag kom till stallet var det fika dax vi åt några kakor och drack lite saft men sen skulle vi ut och jobba. Då gick jag och Linnea till Milan och mockade hos honom sen gick vi en promenad och han var jätte snäll. När vi kom tillbaka fixade vi mat åt ridskolehästarna och sen åt Viola och Narco som står i privatstallet. När vi var klara med det gick vi och åt för vi var typ lediga från tolv till två, då vi ska ta in alla hästar. Sen fick vi rida :D jag red Tinka igen, det gick jätte bra hon var super duktig! Hon var inte alls lika stressad och överpigg som hon brukar. Sen fick vi vara med på Åsas rid lektion med storhästarna, det var hoppning och det var väldigt roligt. Jag fick titta och säga vad dom gjorde bra eller vad dom gjorde dåligt. Jag tyckte att Mikaela på Lewi hade bra hand, Sara på Smokey hade bra hälar, och Sandra på Svarten hade bra sits. De andra som red var oxå jätte duktiga och jag tyckte att dom hanterade hästarna på ett bra sätt. När lektionen var slut tog jag halv sju bussen hem och åt lite sen satta jag och tittade på tv en stund för jag hann inte träna så då tog jag det lugnt i stället. Efter det gick jag in i duschen sen satte jag mig vid datan ett tag. Nu ska jag väll bara slappna av och förbereda mig in för den sista dagen på praon. Jag önska jag kunde praoa där hela livet! det är så härligt att bara vara runt hästarna<3
Jag bloggar imorn igen vi hörs då puss så länge<3

Bästaste<3

Johanna, Anna och Jag<3

hejj

hejj, jag har inte bloggat på två dagar nu så jag tänkte berätta lite om de två dagarna.

Måndag:
Jag tog bussen till stallet kl åtta och jobbade till kl tre men var kvar till halv sju, för att jag skulle rida på eftermiddagen. jag var alltså i stallet i tio och en halv timma i sräck! Idag jobbade jag tillsammans med en tjej som heter Josefine, hon är jätte snäll och hjälpte mig med det jag undrade över. när vi var klara i ridskolestallet gick vi till privatstallet och mockade åt hennes hästar; King Mowgli "Mowgli" , en otroligt söt liten ponny som är vit med bruna prickar och är ganska busig. Sen har hon Flammabyggets Bunny "Bubblan" En jätte fin skimmel som oxå är pigg. När vi var klara med det skulle Josefine rida. Jag satt och tittade när hon red och försökte lära av att se. När hon nästan bvar klar frågade hon om jag ville rida, först sa jag nej men jag red sen iaf. det var jätte kul, Bubblan var jätte snäll att rida! TACK Josefine! Jag leder ju på lördagar och då får jag rida en extra gång gratis på måndagar och sen direkt efter har jag min vanliga lektion. På första lektionen rider jag för Kajsa då red jag en storhäst som heter Fantastica och sen på  andara lektionen då rider jag för Åsa och då red jag Exit. På andra lektionen var det hoppning och det gick jätte bra för mig och Exit han var super duktig! När jag kom hem var jag jätte trött och satte mig framför tvn och sen gick jag och la mig.

Tisdag:
Jag vaknade runt åtta, hade sovmorgon, och åkte till 'jobbet' det är alltid lika kul att komma till stallet:) idag fick jag rida, det var jätte kul jag red Tinka, en busig scheck som gärna springer lite för fort och har svårt för att stå still. Alltså, en häst för mig! Min favorit ponny är en väldigt liten ponny som heter Destiny, hon är en liten brunvit scheck som är väldigt pigg men väldigt snäll och en underbar både häst och vän. Tinka var jätte pigg men jag lyckades få henne någorlunda lugn. Sen tog tagen slut ganska fort och jag åkte hem.

Idag, Onsdag:
Idag började jag kl åtta som valnigt och jag, Linnea, Jossan och Joefin hjälptes åt att fixa i lektionsstallet och sedan att släppa ut privathästarna. Klockan tio, skulle det komma 19 elever från huddinge och testa rida. Därför fick tio hästar stanna inne. Det var Giovanna, Exit, Noel, Willy, Breda, Carsten, Cummini, Lindis, Madicken och Chadfas. När barnen äntlingen kom delades dom upp i två grupper, De som kunde rida och de som inte var häst vana. De som var vana fick börja rida. Jossan höll deras letion och jag och Linnea stog inne i ridhuset och hjälpte henne. Det var en tjej som hate Marika som red Madicken, som jag tyckte var väldigt duktig. När alla hade ridit fick vi äntligen gå och äta, efter att ha släppt ut hästarna. Sen hjälptes jag och Linnea åt och sopa inne i stallet. Sen tog vi in hästarna och även dom i privat stallet. Sen blev klockan tre och vi fick åka hem. Då åt jag lite och tog en dusch sen var jag så otroligt trött så jag bara la mig framför tvn och åt popcorn. Sen insåg jag att jag var tvungen att gå och lägga mig om jag över huvudtaget skulle orka gå upp på morgonen.
 
pussar och god natt vi hörs imorn!<33


hellu,

HejsanHejsan, nu har jag precis kommit hem från Vargarna vi hade jätte kul, tror jag aldrig har skrattat så mycket ;) vi tog en promenad med hästarna och jag och Emma cyklade, eller jag skjutsade henne;) Sen gick vi in och åt lite. jag Rosanna och Lia åt pan-pizza och Emma åt mjölk med flingor. När alla ätit klart gick vi ut igen och hoppade studsmatta i typ hundra år:) Men när klockan blev halv sex var jag tvungen att cykla hem. Då åt jag lite godis och kakor. hihi. sen bad mamma mig att steka köttbullar som kanske blev lite brända men vi får hoppas att dom är goda, jag ska snart äta. sen ska jag fixa med min mat inför en till veckas prao, kommer bli jätte kul. Det roligaste är typ att ta in och ut hästarna men det allra roligaste är att få vara bland hästarna det gör mig glad, jag trivs bland dom. Jag och Linnea jobbade i början av förra veckan tillsammans med Åsa, min ridlärare, och Jossan, En annan ridlärare jag har ridit för henne oxå. Det var jätte kul men sen har vi jobbat lite för oss skälva med Anna-karin i närheten, det går bra det med:) Nu kanske jag ska börja avsluta maten är klar vilken sekund som helst, då får jag smaka mina kött bullar tillsammans med lite potatis och brunsås, det är förhoppningsvis gott;) men vi hörs ikväll då kan jag berätta hur maten smakade. hihi.
puuuss<3

go' morgon

God morgon bloggen,
nu har jag ätit lite frukost och ska snart göra mig i ordning. Jag ska cykla till Vargarna:) (Lia Varg, Emma Varg och Rosanna Varg) jag vet inte riktigt vad vi ska göra med förhoppningsvis ska vi gå till hästatrna, jag saknar dom såå mycket! det var ju ett tag sen jag red där. Men nu ska jag väl komma igång och rida regelbundet varje vecka, ska bli jätte kul! Jag kommer att blogga lite  ikväll och berätta vad dagen har innehållit, vi hörs då.
pusspuss<3

godnatt,

Hejsan, dethär blir mitt lilla kvällsinlägg. Nu har jag duschat och varit lite duktig och dammsugit och sen har jag varit lite slö oxå, jag la mig framför tvn ett tag innan jag tog tag i dammsugaren. Jag ska ta lite sovmorgon imorn och sova ut nu innan jag ska upp på måndag och jobba eftersom jag praoar. Jag praoar på Sorunda Ridklubb det är toppen många tror att jag står och mockar hela dagarna men jag har faktiskt bara mockat en gång i en box. Jag har fått rida två gånger båda gångerna på Lindis och sen har jag och Linnea tagit in och ut hästar och gått en promenad med Milan. Milan, är en JÄTTE stor häst som är jätte snäll men nu är han halt och behöver promenera ibland, det är därför vi går med honom. Nu ska jag ta och gå ut till mamma i vardagsrummet och fika lite, glo på tv och äta lite godis;)
vi hörs imorn, pussar<3

go' kväll,

Hejj, idag var jag i stallet och ledde små barn som inte kan rida, det var faktiskt kul. Jag och Cornelia tog en sväng med Milan oxå det gick väl ganska bra, han stegrade sig och ville springa hem men jag lyckades hålla i ;) sen när vi hade gått ner för den backen vände vi och gick hem, då blev han lungn. När jag missat bussen och setat i baracken med Soulmate, Alice, Cornelia, Johanna, Victoria och sen satt Hannele där en stund oxå. Så tog jag en annan buss hem och åt lite. Sen skulle jag ha duschat men orkade inte så jag slog mig ner vid datan och skrev lite. när mamma och Robban hade kommit hem så var jag tvungen att slita mig från min nya blogg och hoppa in i duschen. Vi kanske hörs senare,vem vet puss så länge<3


Hejsan.

hejhej! välkomna till min blogg, här kommer ni få följa mig och min vardag hoppas att ni tittar in här ofta.
puss<3

Välkommen till min nya blogg!

hejsan! hoppas du följer min blogg, du får gärna komentera inläggen oxå (;
puss på er<3


RSS 2.0