Torsdag.

hejsan,
idag ska jag åka och shoppa med Anna Johanna & Amanda fast vi ska bara åka till haninge lite snabt för jag måste hem och då ska jag följa med mamma och titta när hon tävlar lydnad med Flipper. Jag har solat i typ en vecka i streck så jag har väl bränt mig över allt.. men det är okej jag har bara lite ont på låren ;-) nu måste jag nog göra mig iordning om jag ska hinna med bussen, vi hörs
pussar<3
Finaste Exit.
 Djuren är mitt liv, ni gör mig hel. <3

Onsdag.

hejjhejj
Idag har jag varit med Soulmate (amanda) hela dagen och vi var i rangsta och badade, så nu är jag både brun och röd :D ;) och där träffade vi Sofie och hennes familj. När vi hade cyklat hem åt vi middag och spelade spel. Sen bestämde vi oss för att fixa min blogg, för jag tycker inte att den va så fin så nu gillar jag den jätte mycket och ska försöka blogga oftare :-) TACK AMANDA! nu ska jag ta en kall dusch efter en varm dag och lägga mig framför tvn och äta chips, immorn får vi se vad jag hittar på men jag ska blogga på kvällen och berätta iaf. Nu vill nog min data nörd till mamma ha datan ;-) så vi hörs imorn pusshejj <3

 Zööta Zunni<33

hejsan!

Hejhej idag är det jätte fint väder och jag tog en cyckel tur med Alva och Tage, Flipper fick stanna hemma.. han har såp korta ben så han springer inte så fort ;)
alva tyckte att det var varmt så ja hon tog ett dop i den smutsigaste lerpöl i hela skogen.. menmen roliga bilder blev det iaf. :) sen har jag fixat med min nya mobil som jag fick igår! :D jag är jätte nöjd med den. I helgen var det hästens dag och då var jag med och ledde en stoer häst som heter Urban, det gick bra, sen var det uppvisningar och "hurry skurry" för småbarnen. Då fick de rida slalom och kasta borstar i en hink och lite annat.Då fick vi som brukar leda dom på lördagar springa fram och tillbaka med dom :-) 
Från söndag till måndag sov jag hos vargarna, det var jätte kul! Och på söndagen var jag och kollade när Lia och Rosanna tävlade i fyrgång och tölt med Hjörvi och Röidi. Jag och Emma fick stå bredvid och frysa ;-)
Nu ska jag se om jag kan få hjälp med att sätta upp en tavla i mitt rum på mig och pappa.
Vi hörs när vi hörs, pussar<3

skolan..

hejhejj!
Nu sitter jag i skolan och ska snart gå på lektion, SO..
Har inte så mycket att skriva, jag konfirmerade mig i söndags och fick jätte många fina presenter! TACK!
Nu ska jag gå vet inte vart men hejdå ;) pusspuss<3

RSS 2.0