hemma igen

hejhopp.
Nu har jag kommit hem från Vargarna och ska snart äta lite, sen kommer johanna hit och vi ska ut och träna.
Från imorn till på onsdag ska Lia Emma och Rosanna sova hos mig för deras föräldrar ska åka iväg så det ser jag fram emot. Och btw har jag äntligen läst ut min bok 'låt den rätte komma in' Den var skiit bra! handlade om vampyrer och en liten kille som blev mobbad i skolan och hans kompisar försökte typ mörda honom men dom han inte innan han blev räddad. Den var jätte spännande i slutet. ;-)
Nu i veckan ska jag sätta upp en sepciell tavla i mitt rum, den betyder jätte mycket för mig.
Nu ska jag se om det finns ngt jag kan äta till typ middag sen kommer väl Johanna.
se ya! puss <3

miss you <3!

/ 'e

hej!

tjo!
det blev ingen springning idag,
varken jag elr johanna hade lust.
Så vi ska försöka ta det imorn ist.
Och på tisdag eller torsdag hade jag tänkt
att springa långa skoljoggen hoppas det blir av.
Nu ska jag snart dra hem till vargarna
och slagga där så vi hörs imorn igen.
pussar på er!

EMANAJHNA' §

/ 'e

Springning.

Hej.
har ju simmat idag och sen ska jag springa imorn,
känns som att jag börjar få igång min kondition på riktigt nu,
fast jag hatar fortfarande skoljoggen...
men jag kommer ändå att vara glad att jag sprang sen när det är klart.
kanske skriver imorn hur det gick innan jag drar till Lia Emma och Rosanna.
pusshej! <3


Söta Emelie och jag. <3!

/ 'e

till en vän <3

Du är en av de mest underbara person jag känner, jag vill inte verka på trängande eller jobbig så därför har jag inte sagt ngt förut men nu gör jag det för du betyder så obeskrivligt mycket för mig och du är en STOR viktig del av mitt liv och jag behöver dig! det känns som om jag inte ska få ha dig kvar här hos mig när jag läsaer dina texter och om jag verkligen funderar på hur du egentligen mår, jag fattar att du inte mår bra alls efter vissa saker som har hänt. Det gör inget lättare för dig och jag vill bara att du ska veta att jag lyssnar om du känner att du litar på mig och att du vill berätta. Jag förstår att kanske fler säger så men om du bara visste hur jävla mycket du betyder i mitt liv, du gör det helt och jag kan inte leva utan dig.Du gjorde en skillnad när du kom in i mitt liv. Du gjodre mig gladare och DU var den som hjälpte mig att bygga upp mitt självförtroende och det är tack vare dig jag vågar stå upp för mig själv och inte bry sig om vad andra säger elr tycker. jag lär mig fortfarande men allt är tack vare att du blev en del av mitt liv. och det är jag evigt tacksam för. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara så att du förstår men jag gör mitt bästa.
Du är min livsglädje gumman försök förstå.
Du är min älskade vän.
Love you bby jag lämnar dig aldrig !<3


/ Din 'emma


tja,

hejsvejs
idag har jag varit i skolan och sen hämtade jag johanna på cykeln från idrotts hallen, hon orkade inte gå därifrån ;P aja sen skulle vi ut och springa och johanna du vet ju hur det gick.. i alla fall så sket vi typ i det så vi åkte och simmade i stället det var super skönt och dät var vi i typ en och en halv timma innan vi tog bussen hem. då åt jag kött och sallad och sen satt jag vid tv en stund.
Imorn ska vi springa igen och sen ska jag hem till Vargarna och stanna där över natten, ska bli kul. för nu hade jag tänkt att jag skulle skriva lite i min bok så jag kan få ännu ett kapitel klart, får se hur långt jag kommer känns som att det går lite trögt just nu men det lossnar väl.
Jag har fått den turen att sluta kvart i fyra på onsdagar i skolan... så då hinner jag inte till min special! men vi ska se om vi kan flytta tid eller dag eftersom den börjar vid fyra. Tror att Åsa kommer säga det på måndag när jag kommer till stallet. Och det känns lite bättre när varken Hannele eller Johanna A hinner heller.
Ha det så bra alla glada ;) puss <3


Jag släpper dig aldrig gumman <3!

/ 'e

kort inlägg.

hejhopp
inget speciellt har hänt idag skolan och sen kom jag hem och satt vid datan en stund, lyssnade på musik jag hade tänkt att springa lite idag innan middagen så det får nog bli ganska snart. jag bara längtar tills jag har kommit igång med träningen och kan springa lite längre än vad jag gör nu, blir roligare då. Jag ska fråga Johanna imorn om hon vill göra mig sällskap två till tre gånger i veckan ute i skogen men det tror jag nog. nu ska jag göra lite annat.
byby.

/ 'emma

24 augusti (efter middag)

tjatja,
Nu har jag precis ätit och kommit hem från stallet. det gick skiiit bra för mig och Exit idag!! känndes så jävla bra! :-D han lyssnade jätte bra på alla mina hjälper och gick super fint i formen och var piggare än vanligt, fast det kanske var för att va red ute på en äng men iaf. jag och mamma ska väl ta en sväng med hundarna snart så det blir inte ett så långt inlägg.
Imorn ska jag till skolan igen och sen ska jag ut och springa lite sen baka =) det blir kladdmuffins som vanligt gott! Storebror ska typ paddla med klassen då ville han ha med sig några men jag han inte baka idag. nä nu ska vi nog gå vi ses pussar <3

godiis!


/ 'emma


24 augusti.

hejj,
idag var första vanliga skoldagen gick väl bra vi fick träffa våran nya matte lärare, hon verkar ganska bra fast hon pratar som om det vore bara en i klassen hon säger 'du' ist. för 'ni' men jag vänjer mig väl. och min spanska lärare har blivit strängare fast det är väl bra då får hon ordning på oss men hon började med att samla in allas mobiler.. -.-'
fast jag fick sluta lite tidigare idag för att min enelska var inställd. FAN att Dylan har slutat!!
Nu sitter jag och äter ett äpple och ska kolla runt lite på datan och försöka lägga till två länkar, vi får se hur det går. ha re trevligt ;-) puss <3

All kärlek till dig hjärtat <3! 

/ 'e

23 augusti.

Sådär då har man varit på en 'riktig' golfbana gick väl sådär när vi gick och slog i hålen, det var roligare att putta och slå ut bollen men jag ska inte börja så jag behöver inte tänka mer på det, i övrigt var det ganska kul. Och nu fick du som du ville johanna jag gjorde det! ;-) haha.
Jag gick tsm med anna och robban mamma fick spela med ngr andra, så robban klassade typ ut mig och anna men jag tycker anna var jätte dukig, hon slog inte in i skogen iaf... aja nu har jag precis ätit och ska väl sitta här vid datan ett tag sen typ kolla lite på tv. imorn är det skolan igen känns inte så tråkigt, kul att få gå i samma skola som Emma och Lia nu, Rosanna gick redan i sunnerby. Sen blir det stallet :D ska jag förmodligen ha Exit då ska jag fortsätta att jobba honom med formen och se om jag kan få honom att gå ett seg fortare, men det kommer väl med formen hoppas jag.
men nu måste jag sluta ska kolla om jag kan hitta ett nytt namn till bloggen det är inte så bra tkr jag ;-) men vi ses pusspuss <3


'e

/ emma

Terängen.


Vattten graven.

Upphoppet.

Jag och Exit <3

Det var det roligast jag gjort!!
<33

Terängen.


<3 !


Vi är bäst!

Duktiga Exit!

Däcken, som vi fick hoppa om men tills slut gick det! :-D
<33

22 augusti.

Hejhopp!
idag var jag och mamma på hundutställning tidigt imorse vi åkte ca åtta hemifrån till södertälje för att vara där strax innan halv nio. Mamma visade en hund som heter Rebus och dom kom fyra, Grattis! sen åkte vi hem, var tänkt att jag skulle vara med anna men det blev inte av vi ska vara imorn ist. passar båda mycket bättre ;) och då har johanna även tvingat med mig till golfbanan så jag ska väl dit en stund oxå. då följer anna med :)
Nu har pappa åkt igen men det var inte lika jobbigt den här gången blir bara jävligt tomt sen fast det går fort så han är snart hemme igen. Och vi har kontakt på andra sätt med så det känns bättre då. Det var typ igår som han hade 44grader i skuggan.. går ju inte att vara ute då ;O fast man kakske vänjer sig. Han har börjat spela golf nu oxå så då får han ngt att göra på helger och fritiden plus att han går på gymet.
nu ska jag se om jag kan ladda upp lite bilder från terängen så ska jag lägga in dom här vi ses pusshej <3

på gotland var vi på fotbollsgolf, super kul! :D <33

/ 'emma

Kusinen §

Hej igen ;)
jag ville bara tala om att jag har fått en kusin! fast det var några veckor sen men ändå :) hon är frisk och kry och heter Amanda, jätte gullig liten tjej. här kommer en bild på henne när hon var typ nyfödd ;)
pusshej <3

söt!

/ 'emma

fredags mys.

Hej bloggen, idag har jag fatiskt varit lite duktig. direkt när jag kom hem från skolan idag så gick jag ut och sprang en sväng och sen tvättade jag x) men jag har faktiskt inte varit ute och sprungit ngt alls på hela sommarlovet ;O men nu ska jag försöka göra det fyra gånger i veckan bara för att komma i kondition till skoljoggen..
nu sitter jag och chattar lite med min kusin som jag inte pratat med på jätte länge, för jag skulle åkt till dom innan ridlägret men det blev inte av. anyway imorn jag jag åka med mamma på hundutställning och det ska bli kul för det var ett tag sen jag var på det för att vi inte har kunnat ställa ut våra egna hundar men nu ska mamma hjälpa en annan tjej med hennes hund. jag hade tänkt baka lite senare men vi får se hur det blir med det, vet inte om jag orkar ;P
men nu ska jag typ kolla in lite på pea och se om ngn rolig är inne så ha det bra, pussar <3

haha vi är bäst ;-) <33

/ 'emma


inget speciellt

Hej!
idag var jag i skolan igen och vi typ fick våra skåp :P men jag skriver mer imorn ska sova snart, för vi ska till grindsjön med klassen imorn så ha det bra tills dess
pussss <3

/ 'emma


skolstart..

Hejsanhejsan!
Idag har jag gått första dagen i skolan, känndes konstigt men bra :-) lite overkligt att börja nian.. men jag vänjer mig snart och det går så fort så det är över innan jag hinner tänka mer på det. Och nu har jag äntligen fått börja i en till ridgrupp, en hoppspecial! ska bli jätte kul var där idag och det gick toppen. jag ska lägga in lite bilder från mitt ridläger snart för vi var i botkyrka och treräng tränade. det var det roligaste jag gjort! Och Exit var bäst!  det var massa hinnder tex vatten grav, stocken och upphopp. Han hoppade allt, även om han inte hoppade allt första gången, men jag är nöjd iaf!
Nu ska jag snart äta, blir pankakor mums. ;-)
ha re gött ^^

Jag och anna i nynäs ;-) <33


/ 'emma

En Underbar Vän §

Jag saknar dig,
du finns i mitt hjärta,
tänker på dig ofta,
du betyder så mycket,
ingen kan ersätta dig,
du var unik,
alla stunder med dig,
var oslagbara,
du fanns alltid där för mig,
du var helt underbar,
och du var mina andertag,
du kan inte bara försvinna,
lämna mig inte,
du svek mig aldrig,
jag litade på dig,
om ngt känndes jobbigt,
fanns du där för mig,
även om du inte sa ngt,
löste du mina problem,
att du bara var där,
gjorde mig lyckligast,
nu är allt annorlunda,
det känns som att,
hela värden rasar,
förut har du byggt upp den åt mig,
nu måste jag göra det själv,
jag växte upp med dig,
vi bildade minnen,
nu är du borta,
och det fattas något,
du fattas i mitt liv,
du gjorde det helt,
det känns inte verkligt,
för jag saknar dig ÄLSKLING!

du var mitt liv, mina andetag.
och jag älskar dig, min lilla ängel.


Sarah,
I Mitt Hjärta Finns Du föralltid,
Det lovar jag dig.
<3


halojj,

hejsan. idag var det andra dagen på mitt ridläger och vi hoppade bana. det gick jätte bra för mig och Exit och han var pigg, som jag gillar jätte mycket! imorn ska vi ha dressyr i små grupper och sen lite markarbete, ska bli kul. när jag kom men vid halv fyra idag tog jag en dusch och slängde i mig lite mat. sen skulle vi iväg och kolla på när storebror spelade match, det slutade bra dom vann med 5-0 :-D nu ska jag slöa lite framför soffan och sen krypa ner i sängen. ska juh upp tidigt imorn ;) 
puss <3

puss älsklingen! <3

/ 'emma

Ridläger!

Hej! nu har jag inte skrivt på ett tag, men det beror på att jag har varit på skarasommarland med familjen och sen sov vi på hotell i norrköping och hälsade på några kompisar på vägen hem. nu idag har jag varit på första dagen på mitt ridläger, det var super kul! fick rida två pass och sen ett extra för att madicken behövde ridas. annars har jag exit hela veckan, han är toppen eftersom att det är ett avancerat hoppläger :)
jag har lyckats bli jätte förkyld och har ont i huvudet och hostar men jag tror att det går över snart, hoppas det. nu ligger jag i Robbans rum med min bärbara dator och kollar på tv :) ha de bra
Puss! <3

Mina vargar §

/ 'emma

Ny klippt.

Hejsan.
Idag har jag nästan inte gjort något alls, på dan var jag och klippte mig sen åkte jag med mamma och pappa till byggmax vi skulle köpt brädor men vi gör det imorn ist. hann inte eftersom mamma och robban ska på kurs idag. sen har jag bara slappat, suttit vid datan, chattat. inget intressant. fast ni ska få en bild på hur mitt hår blev, det var ju så himla solblekt innan så det behövdes verkligen en färgning! och sen har jag klippt det ganska mycket kortare för att det ska kunna växa jämt ner eftersom det var uppklippt innan. så nu sparar jag till långt hår!

pussar på er! <3


Ny klippt! jätte nöjd faktiskt.


/ 'emma .

vill ha mer sool!

hej!
idag kom jag hem från anna, då låg jag ganska länge ute i på balkongen och solade, fast det var ont om sol... och då passade jag på att läsa en bok. 'låt den rätte komma in' den är jätte bra, typ en deckare ;)
sen typ åt jag middag och satt lite vid datan. annars har jag inte gjort så mkt. ska klippa mig imorn och storebror ska på kurs för att få börja övningsköra..han blir stor nu ;) känns lite konstigt men det blir säkert bra. längtar tills jag ska få görs det! fast mer tills jag får moppe.
vill du ha moppe? eller har du redan?
hare bra puss <3
/ 'emma


SOMMAR!

övernattning,

hejhej som ni kanske fattar är jag med anna nu vi ska tälta på studsmattan x) haha aja jag har iaf. tagit min andra spruta idag för livmoderhals canser :D den gjorde ont ;P men det gick bra:) sen har jag och anna badat. det var kallt. men nu måste jag underhålla annapanna för vi ska fixa tältet :D haha ha det bra vi hörs imorn pussssssss<3
/  'emma

jag och anna vinter 08' <33

anna

hej, nu har bästaste anna fixat emmas header :D snyggt va ? (: <3

inget speciellt

hejhopp!
igar var jag med anna hela dagen och idag med vargarna igen ;) lite emformigt men dom är trogna vänner och johanna är inte hemma så :)
inget speciellt har hänt och har inte så kmt intresant att skriva om. Men imorn ska jag ta en spruta såndär gardasil. och sen ska jag sova hos anna. På torsdag ska jag klippa mig och färga håret :D annars händer det typ inget speciellt.
nu sitter jag och storebror och tittar på beck och det ska jag fortsätta med. pussar <3

älskling! §

lördag

hej,
idag har jag varit hemma hos vargarna hela dagen och det är jätte kul för vi har inte träffats på typ tre veckor! saknde dom super mkt! Men nu ska vi vara på måndag igen :)
Idag fyller mamma år så vi var uppe ca tio och gav henne frukost på sängen och hon fick ett jätte fint halsband av oss. Tanken var att vi oxå skulle åka och kolla på sommarkrysset för att magnus karlsson kmr dit idag men hon är typ sjuk så det gick inte :/ men ist. ska mamma och pappa äta räkor jag och robban tycker inte om det men vi alla ska kolla på sommarkrysset på tv iaf. Så nu har vi ätit tårta och grattat henne massor. Imorn ska jag vara med anna vi får sen om jag åker till henne elr om hon kmr hit, det lär ni får veta ;)
nu måste jag gå, ha det så bra om ni vill det! puss<3

jag och anna igår, <33.

GRATTIS!

GRATTIS på födelsedagen mamma!
Tack för allt du gör för mig. 
 
Jag älskar dig <33


RSS 2.0