fullt upp

hejhopp! idag blev det av att cykla till anna, vi typ badade en stund sen solade vi lite oxå ;) Men tillslut blev det kalt och vi gick. då tog vi oss ut på en åkter och fotade lite..gömde oss för bilar och vinkade till johanna som stog på sin balkong...dumma som vi är! :D men sen typ drog jag mig hem och då åkte jag bror och pappa hem till min farbror och fikade lite, han fyller år, GRATIS! det var lite trevligt :) Sen hade klockan blivit mycket så vi åkte hem. Det var väl vad som hänt idag, vi hörs och ses Puss! <3

Nu ska jag messa lite med Frida! :D
Saknar dig enormt gumman<33

30/7

hejhej idag blev det inget av med att vara med johanna hon var sjuk :( stackars johanna.. men imorn kanske hon är frisk:D ist. åkte jag med mamma och pappa till haninge där handlade vi mat och provkörde en jätte cool bil :D annars har jag typ bara installerat nya msn och pratat med Frida! det var kul :D
Nu sitter jag och tänker på förra sommaren... saknar det, saknar henne <33
Men nu har jag iaf. bestämt klipp tid, så på torsdag ska jag färga håret igen :) 
puss <3


När vi kom hem från gotland med konfirmationen :) <3

Hemma igen!

Hejsan!
Nu har jag äntligen kommit hem från gotland ocg jag har haft det jätte bra!
Vi har varit och kollar på hornborgs gubben, varit på massor av olika stränder, varit på kneippbyn t¨vå dagar såklart ;) , och blivit brun! Allt har varit toppen. De första dagarna var vi rädda att vi skulle få en rehning vecka men så blev det inte, det var bara molnigt på morgonen och sedan sprack det upp och var fint hela dagen. Jag har även varit inne i visby och shoppat ;)
Hoppas alla som saknat mig är glada nu för det vet jag iaf. en som är, Festis! (min katt) han har väl varit helt förkrossad i nio dagar. Så nu sitter han här bredvid mig och kurrar. Jag ska försöka ladda ner lite bilder så snart som möjligt så ni får se hur jag har haft det oxå. Idag åkte kusinerna hem oxå, dom ville att jag skulle följa med dom hem till gbg men jag sa nej. ist. ska jag åka tåg dit ner för dom ville gärna det. så det ska bli spännande!
Imorn ska jag möjligtvis vara med johanna och kanske anna, vi får se hur det blir men jag hoppas på det.
Alla får ha det så bra vi hörs och ses, puss <3


Innan vi åkte på båten i visby. <3

Pappa<3

Hej!
Nu har pappa äntligen kommti hem, jag har saknat honom så mycket! Men nu ska han vara hemma ett tag och vi ska hinna göra massor tsm. Idag har vi varit i haninge, jag var i centrum och shoppade lite medans mamma pappa och Robban var hos polisen. Där änmälde dom hans bett, som jag skrivit om tidigare. Jag hittade bara en tubtopp och sen skulle jag köpt en present till Emelie men hittade ingen. : \ Ist. ska jag köa en sak i nynäs och jag vet vad ;) Snart ska vi väl äta, det blir potatisgratäng och fläskfilè!
Sen i efter middag ska jag åka till en häst med Cornelia och rida, jag har bara sett den hästen när hon har ridit så det ska bli spännande :D Nu ska jag kolla om maten är klar ngn gång, jag är vrål hungrig ;)
Hejdå, Puss<3

Jag och bäste kusin ;) <33

Jag


lite bilder.


Kusin Malin och hennes dotter Elsa.<3

Elsa och Alva.<3

Malins son, Anton och Alva och Flipper.<3

Min lilla Festis<3

Hemma en stund.

Hejsan!
Jag har just kommti iväg från tv en stund ;) kollade på granfejden :P några konstiga tanter som inte kom överens..
Jag har varit hos Rosanna hela dagen och sovit där från i Tisadas till idag. Vi hade jätte roligt, har gjort allt möjligt från att bada till att rida :) I tisdags fick jag hoppa in som reserv på ett ställe som heter solbacken där rider bla. handikappade barn som vi får leda, det gick bra jag fick leda en tjej som heter Mika och en häst som heter Figaro och är fjording. efter det åkte vi hem till rosanna som oxå jobbade där och då åt vi middag och sen gick vi ut till hästarna och red en sväng. För omväxlingen skull red jag Röidi, en liten fux till islandshäst och mycket busig och bockar gärna om han tycker det är kul. Rosanna red Hjörvi som jag brukar ha, han är en vit islandshäst och värdens snällaste, han skulle aldrig göra något för att vara elak!
Idag red jag och Rosanna för en insruktör som heter Malin som jag har ridit för förut ngn gång och då red jag på Hjörvi vilket jag även gjorde idag. Det gick inte så bra i början men på slutet lossnade det och han gick fant. Jag lyckades få honom i tölt på första försöket ;) Och att tölta är typ det svåraste som finns :P speciellt på Hjörvi. Nu ska jag gå och sova tsm med min katt Festis, han brukar alltid ligga hos mig innan jag somnar, så han har saknat mig när jag inte sivit hemma :)
Imorn kommer pappa hem, då ska jag umgås hela dagen med honom! längtar. Nu får ni ha det bra, Puss! <3

 Mamma var på typ 'hundträff' hos en kompis i uppsala idag och dethär är hennes underbara dotter Filippa! gullig va? ;) <33

dålig dag.

Hejsan.
igår var det tänkt att jag skulle köpa en ny tv men vi skulle åka tbx idag för att köpa den jag ville ha. Men tror du inte att den är såld då eller?! så då var vi tvungna att hitta en annan. Den jag ville ha sen var bättre än den förssta jag såg och då ville jag köpa den Men den var slut! Fan! så nu har jag inte ngn tv ändå.. menmen ska kolla om jag kan beställa den från internet för jag vill så gärna ha den :)
Nu ska jag ta och fika och sen ska jag väl slänga mig framför tvn i vardagsrummet ;)
puss<3


Jag och Flipper på utställning, vi kom 2:a !  <3

Regn..regn..och mer regn

Hellu,
idag skulle jag och mamma ha åkt till en kompis i uppsala men eftersom det ööööös regnar ute.. men ist. ska jag göra ngt kul med dagen. jag och mamma ska åka och köpa en tv till mig :D jag hoppas att vi hitar en bra för jag vill verkligen ha en ordentlig tv. Nu har Robban satt på radion på Michel jackson, så nu ska jag träna lite frestyle med flipper i vardagsrummet. vi har redan övat till en viss låt ;)
men nu måste jag dra iaf. ha det så bra idag vi hörs ikväll!
 puss<3

Jag på promenad. <3

Emma & Rosanna.

Hej.
Jag tittade på minnesstunden om Michel Jackson Igår.. Jag tycker så synd om hans familj! Men det var ju synd om honom oxå. Han fick ingen riktig barndom, som han skulle behövt. Och det behöver alla barn.
Idag, ska jag åka till Haninge MedEmma och Rosanna Det ska bli kul vi ska åkr kvart över elva. Ha en bra dag allihopa, vi hörs. Puss<3

Fina hjörvi och röidi, och rosannas hand.. ;-) <333

Kusinen Kommer!

Hejhej!
Idag ska jag få träffa min kusin Malin, som jag inte träffat på flera år! det ska bli jätte kul. Hon har även med sig sina två barn och sin man ;) Jag har aldrig träffat hennes yngsta dotter eller man. Så det ska bli spännande. Nu ska jag gå och smaka på sockerkakan som mamma har bakat och se om den går att äta ;) sen ska jag bara vänta på att dom ska komma. I efter middag ska jag och mamma kankske dra oss in till haninge och köpa lite saker till mammas träning med hundarna, sen kmr jag att blogga kväll och berätta hur jag haft det.
I söndags Tävlade mamma igen och fick 179.5 poäng av 200 möjliga och vann skärgårdscupen! Hon blev även nynäshamns bästa lydnads ekipage! GRATTIS! Ja tänka sig att lilla Flipper kan vara så bäst ;-)
Nu måste jag dra, vi hörs
puuuss<3

Jag, när jag skulle servera på niornas bal.

Hos Almgårdens.

Hej.
Nu sitter jag här hemma hos anna och vi kollar lite på tv, ska väl snart äta tror jag :)
i morse när jag kom badade vi med johanna och sen åkte jag och anna till nynäs. Där fikade vi och kopte tuggummi och godis ;) sen åkte vi typ hem. då cyklade vi ner till stranden igen och badade lite men det var kallt så vi gick hem och kollade på tv. Nu ska jag och anna spela kinasjack (elr hur det stavas..)
men nu måste jag vara lite social med anna, vi hörs!
puss<3


Sommar med Sunshine (anna)<3

Söndag..

Hellu!
Idag haden jag tankt vara med AnnaPanna, vi ska väl vara hos henne som vanligt ;) ska bli kul. sen ska mamma ringa och berätta hur det gick på Lydnadstävlingen det ser jag fram emot! hoppas att flipper går bra och kanske bättre än igår..
Då kom han trea och fick jätte bra poäng och dom var jätte duktiga! GRATTIS!
Nu ser robbans arm inte lika läskig ut ;-) och det blöder inte igenom längre men handen har svullnat upp lite men det har gått ner sen igår. Nu kanske jag borde kolla när det går en buss hem till Anna och sen ska jag väl åka, ha det så bra vi ses puss.<3

Robbans arm i Torsdags.. det ser bättre ut nu.


Shoppa, akuten, polisen, apoteket..

Hej!
Idag blev det en händelserik dag. Det börjar med att jag vaknar vid tio och undrar om inte jag och mamma ska åka snart?! (vi skulle ha åkt till en kompis som oxå är flippers uppfödare) men hennes dotter hade blivit sjuk så vi åkte till farsta ist. Där köpte jag en gul liten klänning som är jätte gullig och sen en ny bikini. och även den var gul! :D När vi sedan ska åka och tanka bilen för att sen åka hem, ringer Storebror Robban. Han säger att vi ska åka till Handens akutmottagning fort men säger inte varför. Jag och mamma kastar oss iväg och rusar in på akuten men dom säger att det finns ingen som heter Robert som har kommit in här.. vi ringer honom och får veta att han är på väg.
När han äntligen kommer får vi veta att han är hundbiten!! av en stor mastiff..! vi (iaf. jag) får panik och jag sätter mig ner och väntar på vad som ska hända här näst. Robban kommer in i ett rum med sjuksköterskor som plåstrar om honom och han får i lugn och ro berätta vad som har hänt. Jag tycker skälv att situationen är obehaglig och väntar utanför. Det visar sig vara okej men han har ca. åtta "hål" som var bitmärken och han har förstås jätte ont. Sedan går vi till polisen för att anmäla detta och dom har skälvklart stängt men vi får tag på en polis ändå som vi kan berätta för vad som hände. Där efter går vi in på apoteket och hämtar ut Robbans medicin som han ska äta i tio dagar. När vi äntligen ska åka hem tar det en stund innan vi alla får plast i bilen eller ja mamma och Robban sitter ju fram medans jag får sitta bak, bland blommor, mat och annat.. men det funkade tillslut. Nu ska jag försöka lugna ner mig och göra en smoothie åt Robban som ligger framför tvn. Sen ska vi äta middag Köttbullar och makaroner
.
Hoppas att ni har haft en lugn dag, vi hörs snart igen puss!<3
ursäkta bilden, men jag ville ha ngn bild ;-) <33

Onsdag igen,

Hejhej!
Idag har jag inte gjort ngt alls, bara gått upp och ätit frukost. i söndags åkte jag till Vargarna och va där tills igår vi hade jätte kul och vi ska snart ses igen! Vi var lite hos hästarna och tog bilder och vi badade jätte mycket, nu är det mulet ute och jag har tråkigt men jag kmr nog på något att göra :-)
titta gärna på mina nya bilder och komentera ;-)
ha det bra puss så länge <3

Vad som än händer så kommer jag alltid älska dig <3

RSS 2.0